Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
Prova

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

sdltb9b695a-nh

Det behövs en busslinje mellan Steninge och Getinge

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. 

En busslinje mellan Steninge och Getinge skulle väl vara bra. En dag i våras var det studiedag och jag ville leka med en kompis. Mamma och pappa jobbade, mormor och morfar var bortresta och ingen kunde skjutsa mig. Jag kunde inte cykla för det blåste för mycket. Då skulle det vara bra att ha en buss som kunde skjutsa mig. Jag vill ha en busslinje mellan Steninge och Getinge som kan skjutsa mig.

I min klass är de 20 av 23 som vill ha en busslinje. Vi ska väl ha samma rättigheter som barnen i stan, eller? Vi går faktiskt i samma skola och behöver åka buss in till stan och tillbaka för att kanske typ leka med en kompis i tre timmar då vi kanske kunde lekt i sju timmar, men de andra drygt två timmarna går åt till att åka en drygt två timmars lång busstur. Tänk på alla oss barn som behöver ta drygt två och en halv timmar av sitt dyrbara liv. Och tänk på de som inte har någon bil och ska åka och handla, allt skulle ju underlätta om det fanns en busslinje.

Så lyssna nu alla politiker. Gör en busslinje mellan Steninge och Getinge. Låt oss få leka med våra kompisar utan att mamma och pappa behöver skjutsa oss. Om det blir av skulle vi bli överlyckliga.

Steningebon

MEST LÄST